SKITUR

Hvert år tager Aarhus Universitets-Sport på skitur, hvor alle studerende fra Aarhus er inviteret med. De seneste år er turen gået til Alpe d’Huez og vi har været 200 studerende fra alle afkroge af Aarhus afsted – og helt sikkert er det, at turen hvert år vil gå til et af de bedste skisportssteder i Europa. Skal du med i 2017?

AUS Skitur 2017
Tilmeldingen til skituren 2017 lukkede 1. november. Du kan forhøre dig om muligheden for komme med på turen alligevel ved at skrive til okonomi@aus.au.dk.

Skituren ligger i uge 5 og går denne gang til Risoul i Frankrig, hvor der er omkring 185 km piste. Vi tager afsted med Ecárt og alle studerende i Aarhus er velkomne! Transporten foregår med bus og indkvarteringen bliver på Les Melézès. Der er mulighed for at vælge værelse ved tilmelding.

Prisen for vores pakke, dvs. bustur, lejlighed og liftkort, er 3400,- og der vil være mulighed for at tilkøbe skileje, ski-undervisning, eventpakke og mere.

ÉCART SKI TOURS
Écart ski tours har arrangeret skirejser i 16 år og er de bedste og billigste, når det kommer til at sætte de perfekte rammer for en fantastisk skiferie.

RISOUL
Risoul er en af alpernes fedeste destinationer, som kombinerer lækkert skiløb og hyggeligt byliv. Beliggende tæt på den italienske grænse rejser byen sig 1850 meter over vandet. Med en samlet indkvartering Les Mélèzes, placeret ovenpå afterskibaren Le Grotte Yeti, der byder på kolde øl og fællesskab efter en lang dag på ski, er du sikret en uforglemmelig uge med muligheden for at deltage i det tætpakkede program. Ski in/ski out, indkøbsmuligheder og skiudlejning i stueetagen er bidragende til at gøre destinationen helt optimal.

RISOUL TILBYDER
 Le Grotte Yeti (special samarbejde og gode barpriser)
 Ski in/ski out
 Snegaranti
 Kæmpe snowpark
 Kæmpe solterrasse

PRISEN PÅ KUN ★★ 3400,- ★★ INKLUDERER
 Bus tur/retur
 Samlet indkvartering på Les Melézès
 Mulighed for at vælge værelse ved tilmelding
 Ski in/ski out
 6 dages liftkort til 185km piste
 Guideservice
 App, der også fungerer offline
 24 timers nødtelefon og SMS service mellem 08.00-20.00
 Goodiebag

TILVALG
 Skileje
 Skiundervisning
 Guldkort til Le Grotte Yeti
 Rejseforsikring
 Afbestillingsforsikring
 Reeksamensforsikring
 Mulighed for bestilling af madkasse hjemmefra
 Eventpakke arrangeret af AUS og écart ski tours

Du kan finde vores Facebook-event her: AUS Skitur 2017

Vi glæder os helt vildt!